Meer resultaten voor puzzel tectonic

 
puzzel tectonic
 
Tectonic Wikipedia.
2 aparte startdiagrammen. Een tectonic is een logische puzzel bestaande uit een diagram dat is opgedeeld in blokken van verschillende formaten. Een blok kan bestaan uit één, twee, drie, vier of vijf vakjes, waarin de getallen 1 tot en met 5 ingevuld moeten worden.
Meer over Tectonic Denksport.nl.
Een variant op de immens populaire Sudoku staat te trappelen om minstens zo groot en geliefd te worden als zijn inmiddels 10 jaar oudere broertje. Hoe speel je het? Tectonic is een puzzel die steeds is opgebouwd uit uniek gevormde blokken.
Tectonic puzzel online maken en suguru lines oplossen.
NIEUW: TECTONIC EXTRA. TECTONIC PUZZEL 1. PUZ 1 PUZ 2 PUZ 3 PUZ 4 PUZ 5. PUZ 6 PUZ 7 PUZ 8 PUZ 9 PUZ 10. PUZ 11 PUZ 12 PUZ 13. Lees HIER de spelregels voor een tectonic puzzel.
Tectonic voor op je mobiel Denksport.nl.
Speel gratis zweedse puzzel. Puzzel en win Facebook. Tectonic voor op je mobiel. TECTONIC DENKSPORT OP JE MOBIEL. Probeer nu gratis de meest verslavende puzzel op uw mobiele telefoon. De Tectonic Denksport app is te downloaden in de App Store en Google Play Store!
Tectonic in de App Store.
Tectonic is makkelijk te spelen. Een Tectonic puzzel bevat diverse dik omlijnde speelvakken variërend van 1 tot 5 vakjes. Elk speelvak moet cijfers bevatten van 1 tot het aantal vakjes in het speelvak. Dus een speelvak met één vakje moet een 1 bevatten, een speelvak met drie vakjes bevat de cijfers 1, 2 en 3 enzovoort.
Tectonic voor op uw mobiele telefoon.
Tectonic voor op uw mobiele telefoon. TECTONIC DENKSPORT OP MOBIEL. Probeer nu gratis de meest verslavende puzzel op uw mobiele telefoon. De Tectonic Denksport app is te downloaden in de App Store en Google Play Store! Ontdek deze unieke en verslavende cijferpuzzel.
Tectonic puzzel online spelen en afdrukken.
Volg de stappen hieronder om de tectonic puzzel op te lossen. NIV: kies je startniveau 1makkelijk 2gevorderd 3moeilijk. PUZZEL: kies een tectonic puzzel van 1 tot 20. START: kies START na instellen van NIV en PUZZEL. De tectonic puzzel wordt geladen en het vakje rechts onder wordt geel.
tectonic Denksport.nl.
Speel gratis zweedse puzzel. Puzzel en win Facebook. 3 5 sterren 3. 6 9 sterren 1. Legpuzzel 3 pocket editie 10. Japanse puzzels 4 XXL editie 121. Tectonic; de nieuwe variant op de populaire Sudoku. Internationaal een succes en nu exclusief verkrijgbaar bij Denksport.
Uitleg gratis tectonic puzzel spelen en uitprinten.
In Nederland en België verschijnen deze puzzels onder de naam tectonic. Nieuw is onze TECTONIC TRAINER waarbij we moeilijke fragmenten uit een tectonic puzzel bespreken om zo uw denkstrategieën te verbeteren. Hieronder een voorbeeld van een tectonic puzzel met de oplossing er naast.

Contacteer ons